woensdag 22 augustus 2007

-=6=- Vakantie 2007 - Zwitserland - Graubunden - Savognin

Dinsdag 21 augustus

's Morgens om half 9 zijn we opgestaan, en zagen op de bergen rond om ons dat er die nacht sneeuw was gevallen op de toppen, dit alles nog wel met een blauwe lucht dus het zag er goed uit.

Echter 2 uur later kwam de bewolking weer opzetten en verdwenen de bergen in de wolken. Voor ons de conclusie dat we het vandaag niet omhoog moesten zoeken. Om kwart over 10 zijn we gestart voor een stevige wandeling richting het bergdorpje Tinizong , [ de naam alleen zegt al genoeg !! ]. Onderweg zagen we nog een vos, die ons goed in de gaten hield.

De vos (tis net een zoekplaatje, haha was beetje ver weg)

We hebben een soort trimroute gelopen, die dwars door het bos ging afgewisseld met soms een watervalletje. En een rekstok voor wat rek- en strekoefeningen. Tussen de middag hebben we met elkaar in de vrije natuur gegeten, maar toen begon het te regenen en dat hield niet meer op tot ver in de middag. Dus regenkleding aan en richting huis !

Daar aangekomen is een deel van de groep naar het zwembad gegaan, althans dat was de bedoeling, maar daar aangekomen was het zwem bad gesloten tot 16.00 uur. Dus die kwamen ook weer naar huis.

Verder is er nog wat gewinkeld en zijn er kaarten geschreven en op de bus gedaan.

Foto,s van de dag bekeken en met het thuis front nog even kontact gehad via internet.
's Avonds is er nog een kleine wandeling gemaakt door het dorp om het af te leren. Waarna we bij Ton en Annemiek een goed glas wijn koud maakte met de nodige chips.

De totale loopafstand van de wandeling van vandaag bedroeg 9 schone kilometers, zie ook het kaartje hieronder!

Toch weer een leuke dag, en……. welterusten !


Geschreven door Rien Groen.

1 opmerking:

TruusTornado zei

Nou Pa, zonder te lezen dat jij dit geschreven had, wist ik het al. Je schrijfkunsten waren voor mij erg herkenbaar. Toppie ;-)
Gaaf dat jullie een vos gezien hebben zeg. Het hoeft niet perse fotogeniek te zijn om toch een bijzonder moment te hebben. Je komt niet elke dag een vos tegen toch! Erg leuk!

Hier is alles verder ok.
-x- Tru