woensdag 15 augustus 2007

-=1=- Vakantie 2007 - Zwitserland - Graubunden - Savognin

Dit jaar weer met "Ferien Grüppe Grün" op vakantie:-p en wel naar het dorpje "Savognin" dit valt onder de regio "Graubunden" in oost-zwitserland tegen de grens van Italië.

Met behulp van dit Blog kunnen jullie ons volgen in de alpen, hopenlijk lezen en volgen jullie het met plezier!

Even een stukje info over de regio:
Dalen ten noorden en ten zuiden van de Alpen. Rivieren die naar alle windstreken stromen. Duits, Reto-Romaans en Italiaans in één kanton.

Hier is alles anders. Zelfs de kleurenleer: rood als de wagons van de Rhätische Spoorwegen. Geel als de postbussen. Blauw als de 615 meren en de hemel boven de 150 dalen. Groen als de bossen en de weiden. Goudbruin als de lariksen in de herfst. Grijs als de burchten en de rotsen. Wit als de sneeuw en het ijs. Zet in op rood en de Rhätische Bahn brengt u naar Klosters, Davos, Arosa, St. Moritz, naar Surselva, Engadin, het Valposchiavo. Zet in op geel en postbussen rijden u naar Savognin en naar het Val Müstair, naar Lenzerheide, naar het Val Mesolcina en het Val Bregaglia. Zet in op grijs en beklim rotswanden. Zet in op wit en bestorm bergtoppen, steek gletsjers over. Of ga gewoon in het groen zitten en geniet van het blauw.

Binnenkort meer updates over het dorpje waar wij zullen verblijven, waneer we weggaan enz...

Dit bericht is geschreven door Ewout Groen.

1 opmerking:

Rien Groen zei

Heel leuk gedaan Ewout, jij ben de it-er van de feriengruppe, dus we gaan zeker nog meer zien en uiteraard zelf beleven.

Groetjes; PA