donderdag 30 augustus 2007

-=14=- Vakantie 2007 - Zwitserland - Graubunden - Savognin

Woensdag 29-8-2007

Vanmorgen werden we gewekt door flinke plensbuien. We waren al gewaarschuwd door Truus Tornado; met de mededeling dat de meeste regen naar Oostenrijk weg zou trekken. Er was nog wat onweer, maar om 11.00uur was het zowaar droog. Gelukkig kon iedereen eerst goed uitslapen, vooral de jeugd had dit nodig….De oudjes gingen naar de Spar voor de nodige haps en schnaps. Na de lunch bleef het goed weer en werd besloten om een soort voetreis naar Rome te maken, maar dan anders. Door het dorp naar boven richting Tinizong. Het was een mooi wandelpad met mooi uitzicht. Tony liep zowaar de zool van zijn schoen eraf." De Oudjes "


Onderweg zagen we nog veel vlinders;oa een koninginnepage, een koolwitje en een koolwitje die een blauwtje heeft gelopen. We zagen ook nog een eekhoorntje.In Tinizong hebben we het wandelpad langs de beek genomen terug naar Savignon.Al met al hebben we toch weer ruim een zestal kilometers gelopen.

Het bleef mooi weer. Om ongeveer 16.30 uur waren we weer terug en verraste Tony ons met een lekkere bak koffie. Daarna was het alweer tijd voor het diner. Sommige mannen wilden het 3 gangendiner wel klaarmaken; een ijsblokje als voor en hoofdgerecht en ijs toe….Lekker toch.

's avonds werd er geborreld bij Huib en Arja, en de jeugd keek wederom tv dit keer in huize Slingerland 1(Tony & Annie)

Met dank aan Annemiek Slingerland!

Geen opmerkingen: