zondag 19 augustus 2007

-=3=- Vakantie 2007 - Zwitserland - Graubunden - Savognin

Op zaterdag morgen 18-08-2007 was het zover, om 03:15 uur liep de wekker af, de koelboxen gevuld en om 3:45 vertrokken we van huis. Ons verzamelpunt was Shell tankstation "Molenkamp" aan de A15. Om 04:15 uur was iedereen aanwezig, na een hartelijke begroeting begonnen we om 04:30 uur aan de reis!

De eerste pauze en tankstop hadden we na 380 km in duitsland bij Aral tankstation "Rheinböllen" dit was omstreeks 08:00 uur, het was nog frisjes maar verder wel het zonnetje derbij. Omstreeks 08:30 vervolgende we onze reis en die verliep tot omstreeks 11:00 uur zeer voorspoedig en hadden we de gang er goed in.

Daarna belanden we in de file(helaas) die volgens de nieuwsberichten op de radio 10 km lang was en 2 uur vertraging op zou leveren, kortom een niet zo leuk vooruitzicht. maar na een 20 minuutjes langzaam rijdend en stilstaand verder bewogen te hebben, begon er toch langzaam aan weer beweging in te komen. maar nog geen 15 km verder zagen we dat er weer file aan zat te komen na kort overleg via de 27mc bakkies werd er besloten om gelijk de toen aankomende afslag te pakken, en verder Provinciaal te gaan rijden. Je reistijd wordt hierdoor langer maar het weer was goed en hebben tenslotte vakantie dus daar is een toeristische route wel op z'n plek. Na een sanitaire stop zochten we om een uurtje of 12:30 een mooi plaatsje uit en hebben we heerlijk met elkaar buiten gegeten!Tegen +/- 13:15 uur gingen we weer verder, prachtig weer en richting bodenzee genoten we van onderling contact via de 27mc en mooie uitzichten.

Om 16:30 uur reden we het terrein van Surse Alpin op en was de eindbestemming bereikt "aldus de navigatie".

Met rondom een prachtig uitzicht op hoge bergen en werkelijk 3 prachtige vakantiewoningen op dezelfde etage, is onze conclusie "Dit is weer een Toppertje".

De volgende uren vulden we met uitpakken, inruimen, bedden opschudden en wat eten enz.
Maar om 20:00 uur nog even gewandeld om het dorpje te bekijken.


UPDATE Bericht 3: Foto's zijn er bijgeplaatst en laatste toevoeging van de avond!


Aan het begin van de wandeling hadden we nog het oranje avondrood op de appartementen dus daarvan uiteraard nog een plaatje geschoten!!

Na de wandeling werd er zoals de gebruikelijke en 7 jaar oude traditie geborreld en wel bij Fam. Slingerland 1 Ton en Annemieke.


Dit bericht is geschreven door Tinie Groen.

3 opmerkingen:

kwaakies zei

Heey

Fijn dat het allemaal is goed gegaan pffffffff 12 uur wat een rit
we duimen voor lkkr weer en veel mooie landschapjes we komen hier zo nu en dan ff kijken dus vergeet geen mooie plaatjes te maken

veel plezier daar en de groetjes uit Afval aan de rijn

Trudy zei

Hé, waar blijven die fotootjes nou? Tis inmiddels al geen vandaag meer hoor :P :P :P :P hahaha
Ik ben zeer benieuwd.

See ya
x Tru
ps. met de katten is alles ok. Heb even gezellig bij ze gezeten.

Anoniem zei

Hallo vakantie-toppertjes,
alles goed met jullie?
Is het weer al iets beter?

Ik blijf jullie volgen via de website, erg leuk!

Veel vakantie plezier en de hartelijke groeten aan iedereen!!

xx Rinette