dinsdag 28 augustus 2007

-=12=- Vakantie 2007 - Zwitserland - Graubunden - Savognin

maandag 27 augustus 2007


Na uitgeslapen te hebben ;) stonden wij om 10 uur op de stoep om naar St. Moritz te gaan. Met de auto was het zo’n 40 minuten rijden. Na heel wat haarspeldbochten te hebben gehad kwamen wij aan bij de kabelbaan op station Corvatsch.


Met een heerlijke grote gondel gingen wij naar boven ;).
Eenmaal boven aangekomen, stonden wij op 3303 meter in de sneeuw. Boven werd er een sneeuwballen gevecht gehouden dat uiteraard werd gewonnen door de vrouwen. Na wat uitglijders te hebben gemaakt ( Huib, Annie) kwamen wij op de top.


Hier werden wat foto’s gemaakt.

Onderweg kwamen wij nog een smeltende ijsgrot tegen, uiteraard werd deze door sommigen nog bekeken en daarna keerden wij terug naar het bergstation. Hier hebben wij heerlijk gegeten. Na de schafttijd gingen wij weer terug met de gondel naar beneden. Met de auto zijn wij nog door St. Moritz gereden hier kwamen wij de winkels van Chanel en Gucci tegen. De vrouwen zaten met hun neus tegen het raam :P. Nadat we door St. Moritz hadden gereden gingen wij terug naar huis. Door sommigen werden er nog boodschappen gedaan. Maarten, Naomi en Ezra hebben nog gezwommen in het meer. Door de sportievelingen Huib en Tony werd er nog een stuk gelopen. ’s Avonds werd er door de oudjes nog een avondwandeling gemaakt. De borrel is bij Annie en Tony. De jeugd kijkt tv.

Voorbeeld van de kabels waar de gondels aanhangen

Geschreven door Rebekka & Jacobine.

1 opmerking:

TruusTornado zei

Hey GIRLPOWER :D De girls aan t woord. SUPER!!!! Daar houden wij van. Leuk geschreven hoor meiden. Zo te lezen kunnen jullie die mannen wel aan hahahahahaha Geniet allemaal nog die laatste paar dagen. En iedereen de groetjes. Hier gaat alles ok. Greettzzz TruusTornado