zondag 2 september 2007

-=17=- Vakantie 2007 - Zwitserland - Graubunden - Savognin

Zaterdag 1 September 2007

Helaas nu echt de laatste dag van de vakantie, Om 03:15 uur ging de wekker en werden de thermoskannen gevuld met overheerlijke koffie, bij sommige werden zelfs de eieren gekookt voor de terugreis. om 03:50 reden we het terrein van Surses Alpin af en begon de terugreis. Om 8 uur na een rit van 370 km werd er in duitsland getankt langs de A5 bij een Esso tankstelle nabij Karlsruhe. Hier werden de eerste eitjes gepeld, brood en koffie genuttigd en uiteraard even de benen gestrekt.

N
a een half uur vervolgden we onze weg weer naar ons eigen kikkerlandje. Aangezien het erg rustig was op de weg en we goed opschoten was er geen animo om meer pauzes in te lassen (iedereen rook de stal).

Na een zeer voorspoedige reis werd er afscheid genomen bij een Q8 tankstation aan de A15 en vervolgende iedereen zijn weg naar huis.

Rond 13:30 uur was iedereen weer zonder problemen thuis.

Dit was de vakantie van "Ferien Grüppe Grün".
Hopenlijk heeft u/jij genoten van dit Blog en wie weet tot volgend jaar voor een nieuwe vakantie dankzij "Ferien Grüppe Grün reizen".

Met dank aan Tinie & Ewout Groen.

1 opmerking:

Trudy zei

"Ferien Grüppe Grün",

Ik heb zeker genoten van jullie schitterende verslagen, foto's en film. Heerlijk om zo ook een beetje op de hoogte te blijven en te zien wat voor mooie en leuke dingen jullie allemaal meemaken. Tis weer gezellig geweest volgens mij, maar dat kan ook bijna niet anders met de "Ferien Grüppe Grün" is mijn ervaring ;-) Dus "Ferien Grüppe Grün" bedankt voor jullie schrijfkunsten en op naar de volgende vakantie. Waar willen we heen??? :-D Ik ga naar de Azoren volgend jaar is de planning. Ook zin??? ;-) Of blijven jullie liever de alpen verkennen? Die blijven tenslotte ook schitterend.
Tot snel
greetttzzz Trudy